Gratis verzending vanaf € 50,- | Voor 18:00 uur besteld morgen in huis | Beste prijs

Verzending

Verzenden

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

De levering van uw bestelling zal plaats vinden binnen 2 werkdagen nadat wij uw betaling hebben mogen ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met het feit dat bepaalde grote en/of zware producten met een andere vervoerder geleverd zullen worden. Dit heeft invloed op de levertijd, aangezien onze standaard vervoerder niet in de mogelijkheid dit voor ons te verzorgen. De maximale levertijd voor deze uitzonderlijke producten bedraagt 4 t/m 8 werkdagen. De vervoerder zal tevens telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een bezorgafspraak.

U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail met een Track & Trace link en informatie over de vervoerder zodra de bestelling is verzonden. Met de Track & Trace link kunt u de status van uw bestelling live volgen.

Naar welke landen wordt verzonden?

Wij verzenden in heel Nederland en België.

Wat gebeurt er indien ik niet thuis ben bij levering?

Er moet getekend worden voor ontvangst maar dit hoeft niet door u persoonlijk gedaan te worden. 
Het kan voorkomen dat de vervoerder uw buren vraagt te tekenen voor levering, en het pakket (of meerdere pakketten) daar achterlaat. 
Indien dit niet mogelijk is laat de chauffeur een kaart voor u achter met informatie over waar uw pakket zich bevindt en wat u dient te doen. 

Kosten

Als u boven de € 50 bestelt betaalt u geen verzendkosten.

De verzendkosten bedragen € 5,95 tot 30 kg voor alle leveringen door heel Nederland en € 12,95 tot 30 kg voor heel Belgie.