Gratis verzending vanaf € 50,- | Voor 18:00 uur besteld morgen in huis | Beste prijs

Betaling

Betaling

Bij MrPure bieden wij de volgende betalingsopties aan:

• iDEAL
• Mister Cash
• Visa
• Paypal

Al onze betalingen worden verwerkt door sisow.

Wat is Sisow?

Sisow is een Payment Service Provider. Dit betekent dat deze de betalingen verwerken voor derde partijen zoals bedrijven die producten en services aanbieden. Wanneer u iets bij een online winkel koopt zal Sisow de betaling van u naar de verkoper verwerken. Vandaar dat de kans bestaat dat u Sisow's naam ziet staan bij uw bank overzicht en niet de naam van de online winkel.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Paypal/MrCash

Paypal en Mister Cash zijn beide E-Wallets en zijn erg populair aangezien deze methodes uw bankgegevens beveiligd opslaan. Onze website ondersteunt zowel Paypal als Mister Cash, zodat u niet elke keer opnieuw uw informatie hoeft in te vullen. Wanneer u voor een van deze betalingsopties kiest, zult u omgeleid worden naar de betreffende website van Paypal of Mister Cash om daar in te loggen, en vervolgens de betaling uit te voeren.

Voor meer informatie kunt u de website van zowel Paypal als Mister Cash raadplegen.

Credit Card

Wanneer u met uw creditcard betaalt, kan uw creditcard informatie veilig worden ingevoerd. In samenwerking met uw creditcardmaatschappij zullen wij voor de uitvoering van de betaling zorgdragen. Gecontroleerd doormiddels van de veiligheidscode van Visa en Mastercard.
Om uw betaling af te ronden, kan u gevraagd worden de 3-D beveiliging te activeren als dit nog niet is gebeurd. Dit zorgt voor een extra beveiliging omtrent uw betaling. De betalingsgegevens worden dan via uw creditcardmaatschappij of bank goedgekeurd. U kiest vervolgens de door u of uw bank aangewezen authenticatiemethode om te controleren of u de rechtmatige pashouder bent.

Waarom werd mijn betaling geweigerd?

Een geweigerde betaling kan verschillende oorzaken hebben:

Bankoverschrijving, iDeal en Mr Cash:
- De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
- De transactiepagina is verlopen.
- Uw bankrekening heeft onvoldoende saldo beschikbaar.

PayPal:
- De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
- De transactiepagina is verlopen.
- Uw PayPal account heeft onvoldoende saldo beschikbaar of is niet gelinked aan een andere betaaloptie zoals een bankrekening of credit card.

Neem a.u.b. contact op met PayPal voor verdere vragen over uw PayPal account.