Gratis verzending vanaf € 50,- | Voor 18:00 uur besteld morgen in huis | Beste prijs

retouren & service

RETOURNEREN

Retourneren
Is het product toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@mrpure.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Beek. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. 

We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen, na ontvangst van het product, terugstorten op jouw rekeningnummer als je de order al betaald hebt. 

Ruilen
Wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@mrpure.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Beek. 

Mr Pure
Weth. Sangersstraat 47C
NL - 6191 NA Beek (LB)


LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.

Je ontvangt van ons een kortingscode t.w.v. €5 om de verzendkosten van je volgende bestelling te kunnen dekken.

Creditnota
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten. 

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender
- Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.